• Slider 26
  • Slider 32

PODZIĘKOWANIA dla członków stowarzyszenia

01.02.2019

Zarząd stowarzyszenia składa serdeczne podziękowania dla pierwszych 15 członków naszego stowarzyszenia. To dzięki wam stowarzyszenie mogło powstać. Dzięki waszej pomocy plecionkarstwo będzie promowane w Polsce i za granicą. Dobre pomysły i wspólne działania pozwolą nam rozwijać nowe spojrzenie na plecionkarstwo, łącząc tradycję z nowoczesnością.

Zapraszamy również do promowania naszego stowarzyszenia innym znanym wam plecionkarzom, aby pokazać że plecionkarstwo jest dalej pasjonującym zawodem.

11.06.2019

Zarząd stowarzyszenia składa serdeczne podziękowania dla członków stowarzyszenia za pomoc i organizację Ogólnopolskiej Wystawy Plecionkarstwa "Tradycyjne Sploty 2019". Serdecznie dziękujemy wszystkim plecionkarzom za udostępnienie swoich prac, które zaprezentowane były podczas wystawy.

Dziękujemy za pomoc w realizacji całorocznych zadań: Działania 2019

31.12.2020

Zarząd stowarzyszenia składa serdeczne podziękowania wszystkim członkom stowarzyszenia za pomoc w realizacji zadań w 2020.

więcej o naszych działaniach: Działania 2020

Rok 2020 pomimo pandemii to rok dla nas bardzo aktywny. Dziękujemy!